Beoordelingen van Pizzeria Picobello Groningen

Recente recensies van Pizzeria Picobello Groningen

4 sterren na 221 reviews

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

4 heerlijke dunne crocante pizza 's goed belegd met smaak. Wij hadden met 6 personen iets over.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!! En snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heerlijk. Echter de pasta carbonara en lasagne gorgonzola waren van een stuk minder goede kwaliteit. Beiden misten smaak en de bij de lasagne zaten de bladen op elkaar geplakt en waren al in kleine stukjes gesneden en door de saus geroerd. Voor pizza's zeker een aanrader, maar pasta en lasagne waren dat voor ons, iig deze keer, zeker niet.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, maar wel een erg dunne bodem

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza,en nog prima op temperatuur bezorgd.

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was goed maar de bezorging duurde meer dan 1 uur lang!!!

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Pizza, heerlijke dunne krokante bodem, snel bezorgd en was nog goed warm. Zou misschien iets minder zout kunnen

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Lasagne was niet voldoende warm

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al sinds jaar en dag de beste quattro staggioni van de stad !, perfecte dunne bodem ook. 5*****

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De laatste 2 keer dat ik hier een pizza bestelde kwamen ze pas na 3 kwartier. Lauw en taai.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was eerlijk gezegd niet lekker,zat geen smaak aan

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pizza’s. Wel jammer dat er een verkeerde pizza bij zat. Die was ook lekker maar niet die we besteld hadden.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Pas na 1,5 uur en een keer bellen werden de pizza's bezorgd.

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza's van Groningen en super lief personeel!

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's, te lang gewacht.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bezorger wist niet dat ik mijn bestelling al via de website betaald had, verder als altijd prima pizza

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Pizza was online duurder dan in de zaak zelf. Daarnaast had ik een pizza met extra pepers besteld, maar zat het er niet op. Pizza bodem is knapperig maar zeer smaakloos

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en smakelijk prima

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze pizzabakker schijn er het sadistische genoegen in te scheppen mijn pizza zo scherp mogelijk te maken. Ik ben heus wel wat gewend met Thais eten maar dit slaat alles. Hij brandt me de bek uit! Wat wilt U hier mee bereiken? Ik had niet gevraagd om extra pikant, had niets aangekruist. Bovendien was de onderkant van de pizza zwart geblakerd. Mij bent U in ieder geval DEFINITIEF kwijt als klant.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat jullie nooit de bezorgdetails in het opmerkingenveld aan de bezorger doorgeven. Daardoor moet hij extra lang zoeken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd veel te lang gewacht. De wachttijden zijn stelselmatig veel te lang met de smoes dat zij het te druk hebben. Als je op tijd wilt eten, moet je elders bestellen.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's! Zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas ging er iets fout en hebben we 1 uur en 3 kwartier op de bestelling moeten wachten. Ook na telefonisch contact van onze zijde duurde het nog langer (half uur ipv max 15 min) dan we hadden afgesproken. het was fijn geweest als Picobello zelf telefonisch contact had opgenomen om te zeggen dat er iets mis was gegaan, of een klein gebaar naar ons had gemaakt als excuus voor de vertraging. Maar het eten was wel erg lekker.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I did not receive the pizza!!! It was horrible, we were super hungry waiting for more than two hours, then we have to order somewhere else. The pizza never arrived, we called and they did not care.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker!! Heerlijk krokante, dunne bodem en korst. Nu nog bezorgen in Hoogkerk ;)

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en uitstekend van temperatuur, heerlijke pizza's Tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel en lekkere pizza! Precies zoals ik van ze gewend ben. Van mij krijgt PICOBELLO een dikke 10!

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s van Piccolini zijn altijd van goede kwaliteit, redelijk snel bezorgd en meestal nog goed warm. De service en klantvriendelijkheid is uitstekend: bij de laatste bezorging liet ik de pizza vallen in de deuropening en binnen no-time werd een nieuwe afgeleverd. Grote klasse!

, 08-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond de pizza's lekker alleen jammer van de magere belegging.

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 1 uur en 40 minuten wachten kwam de pizza lauw aan. Die moest eerst in de oven om op te warmen.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een hele lekkere pizza, mocht alleen wel wat sneller bezorgd worden meer dan een uur gewacht

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb 2x lamskoteleten besteld. 2x werd ik gebeld dat ze op waren. Mocht wat anders uitzoeken. Spareribs genomen waren redelijk niet bijzonder. De tweede keer gekozen voor een entrecote, deze was volledig doorgebakken en niet warm. Omdat de entrecote €1 duurder is SAN de koteletten moest ik dat verschil ook nog betalen. Slechte service, je hebt het product niet op voorraad voor een tweede keer dan laat je de klant maar extra betalen. Gaat niet om het geld maar om het feit dat jij als consument niet op een wordt gezet. Ben wel klaar met Piccibello, zal er niet gauw weer bestelllen!

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel warm en ze waren heerlijk!

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan een uur gewacht, was het er eindelijk, was het echt niet lekker. Vlugkokende spaghetti (dus dik en papperig) en saus uit een pakje. Heb 3 happen gehad en toen weggezet. Heel erg zonde.

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza’s, mocht wat meer kaas. Bezorgtijd iets langer dan verwacht.

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk pizza!

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kon het adres niet vinden en kwam uiteindelijk al scheldend aan met een koude pizza en hij weigerde zelfs om naar boven te komen, beetje jammer aangezien ik normaal altijd dik tevreden ben

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2x keer ruim een uur op de bestelling moeten wachten (laatste keer besteld om 20.45 u) , vind ik wel lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's kwamen pas na bijna twee uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik heb een uur moeten wachten

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's zijn altijd prima, maar de bezorging duurde dit keer 1 uur en 20 minuten... en dat was vandaag niet de eerste keer. Voor ons wel de laatste keer!

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere dunne italiaanse bodem, lekkere krokante korst en goede hoeveelheid toppings.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima,snelle bezorging,heerlijke pizza.

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza"s waren lekker maar niet groot. Ze waren de knoflooksaus vergeten bij de shoarma pizza.

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heerlijk. Niet al te vet, en een dunne bodem en korst. De pizza ead helaas pas na een uur geleverd.

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kruidenboter was gesmolten. De pizza was zoals gewoonlijk heerlijk !!!

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben anderhalf uur op onze pizza gewacht. De bezorger kon ons huis niet vinden... na enkele telefoontjes kwam de manager met de pizza’s en welgemeende excuses. Hoewel ik het sneu vond voor de beste man was dit de tweede keer op rij dat de bestelling zo lang op zich liet wachten. De vorige keer had de bezorger een ongeluk gehad, kan gebeuren. De pizza’s waren van matige kwaliteit en niet wat we de afgelopen jaren gewend waren. Wij gaan op zoek naar een ander adres.

, 21-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zat dit keer veel minder beleg op dan andere keren dat ik een pizza bestelde

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, pizza's zijn warm bij het bezorgen en rijkelijk belegd. En het belangrijkst: de bodem wordt niet hard bij afkoelen! Echt een hele goede pizzeria!

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze vaste pizzeria. Altijd lekker! Zeer tevreden. Leuke mensen :)

, 07-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Idioot scherpe pizza Santa Lucia. Nooit weer!

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op de juiste tijd geleverd en de temperatuur van de pizza's waren erg goed Kortom een tevreden klant, pizza's waren heerlijk

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snell bezorging Pizza aan de dunne kant en armetierig belegd. Resultaat na de pizza nog honger.

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, dunne bodem en goed belegd

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza. Bezorging duurde wat lang, maar dan heb je wel wat. Lekker.

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit - prijs verhouding en snelle bezorging.

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was dit een grote teleurstelling. Bestelling bleek na een uur wachten helemaal niet te zijn doorgekomen. Toen deze uiteindelijk bezorgd werd, was er nog een deel van de bestelling vergeten. De pasta carbonara miste uien en de garnalencocktail was het raarste ooit. We kregen er wel gratig blikjes 7-up mee maar daar maak je wat mij betreft geen vrienden mee. Sorry, maar dit was het niet

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend van smaak en vlotte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was prima , alleen de pizza’s waren al wel erg afgekoeld, mede door het weer en omdat het vier hoog moest worden geleverd, misschien extra warmhoud dozen oid ? Verder pico Bello !

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde twee en een half uur voordat de pizza kwam. Pizza zelf was prima, service is waardeloos

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Goed van smaak. Goed belegt. Spaanse peper mag wel iets minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza 2 uur te laat, de eigenaar toont totaal geen begrip, geen excuses voor de late levering, helemaal niks. Zeer jammer. Ieder geval 2 klanten kwijt hierdoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza met dunne bodem. Goed warm en op tijd bezorgd.

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker, maar de pizza was wel al behoorlijk afgekoeld.

, 28-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heel goede kwaliteit en service, ik vond 55min bezorgtijd echter wel erg lang dit keer. Zeker voor de zeer korte afstand. Even gebeld en excuses aangeboden en als reden enorme drukte gegeven. Toen was de pizza er 5min later. Al met al nog steeds een goede pizzeria die normaal wel snel is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles erg goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde een uur voor de pizza er was, maar hij was heerlijk en rijkelijk belegd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza zoals ik 'm het lekkerst vind: knapperig, dun, smaakvol en precies goed belegd! Ik ga nooit meer naar een andere pizzeria. (sommige mensen houden misschien van pizza met zo'n zachte dikke deeglaag, druipend van vet waar het beleg vanaf dondert zodra je de pizza naar je mond beweegt... dan moet je hier vooral niet bestellen)

, 02-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een grote bestelling (voor 16personen) in verband met een training, dus ik snap dat dat best lasti organiseren is. Ik had half 6 als bezorgtijd gekozen, maar om 17.40 waren er nog geen pizza's. En de bestelling moest in 2 keer bezorgd worden waarbij het brood als laatste bezorgd werd. Helaas moest ik hierdoor de training anders indelen. Verder hebben de pizza's, lasagne en salades ons prima gesmaakt!.

, 24-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere spareribs, gemarineerd en goed gaar.

, 18-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kok lijkt wel verslaafd te zijn aan zwarte peper, die hij op vrijwel elke pizza in overmaat toepast, zodat alle pizzas tegenwoordig smaken alleen naar zwarte peper.

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vele jaren klant bij Picobello,altijd uitstekend,zowel het menu als de bezorging..

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, snel bezorgd. Dit blijft mijn vaste pizza-adresje.

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur op mijn eten gewacht en was helaas nier te eten. Dus beoordeling is een dikke onvoldoende.

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bravo

, 05-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was de pizza heerlijk. Daarom is dit ook mijn vaste adresje. Meestal zijn jullie ook heel snel met bezorgen, maar deze keer duurde het een uur. De vriendelijke bezorger zei dat het erg druk was vandaag. Tijd voor personeelsuitbreiding?

, 16-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!!!!

, 07-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd erg tevreden, dit keer erg teleurstellend. Na een uur half verbrande pizza gekregen met ipv paprika iets pittigs erop waar ik totaal niet van houd, pizza bijna helemaal weggegooid helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en heel snel bezorgd!

, 26-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadji is de beste

, 18-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van de beste salami pizza van groningen!

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk dunne pizza's, daarom bestel ik graag bij Picobello. Dit keer moesten we echter meer dan een uur op onze pizza wachten. Toen ik belde bleek de medewerkster onze pizza's over het hoofd gezien te hebben. Als ik niet zelf gebeld had, was hij waarschijnlijk niet geleverd. Daarna was de pizza er binnen 20 minuten. Hopelijk gebeurt dit in de toekomst niet weer.

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza was slecht belegd hij viel tegen.

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

80 minuten wachten op een pizza op maandag lijkt mij ..... terwijl de pizzeria slechts 1 km bij mij vandaan is.

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, pizza helemaal droog van de onderkant, stevig genoeg om een punt op te pakken. Zeldzaam goede bezorgpizza's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza's. Dunne maar stevige bodem. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed op orde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Traag as always en uitmuntende pizza's

, 08-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heerlijk. We hebben ook olijven met peterselie, knoflook en Italiaans brood besteld. We kregen een klein puntje brood ( voor 1 persoon) en een bak salade. Niet wat we hadden besteld en het kostte € 5,50, wat we het niet waard vonden. Beetje jammer!

, 15-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen niet vaak pizza maar wonen vlakbij picobello dus als we bestellen doen we het daar. De laatste 3 keer (verdeeld over ongeveer 2 jaar) steeds gemiddeld een hálf uur later bezorgd dan gevraagd. Gister werden we wel gebeld met excuses, dat was netjes, maar nog steeds wel een dik half uur te laat. Pizza's smaken écht uitstekend maar dit is storend en reden om misschien eens ergens anders te gaan bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadji is de beste

, 02-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kon mijn pizza exact op de juiste tijd ophalen. Bovendien was het een heerlijke pizza!

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat was me verdomme weer een lekkere pizza! Toppers

, 05-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere pizza, was alleen niet heel warm meer, en het duurde bijna 1.5 uur. het was dan wel erg druk bij ze!

, 27-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Wij zijn vrij kritisch en maken zelf meestal pizza maar we vonden deze ook echt lekker. Verse producten, weinig vet en dunne bodem.

, 22-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier regelmatig. Heerlijke pizza's!

, 17-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bodem was heerlijk en helemaal perfect, alleen wat karig belegd. Maar zeker een goede tent om een pizza te bestellen.

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke pizza

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza, goede prijs.

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader: Erg lekker. Snel. Vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza's. Heerlijke verse ingredienten.

, 03-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer een heerlijke pizza!

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza! Jammer dat m'n verzoek om de pizza te snijden het wel gered heeft tot de bon, maar niet tot het uitvoeren ervan. Verder goede service.

, 21-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel al twee jaar pizza's bij picobello. Pizza's zijn altijd heel goed, niet te vet, goede bodem en lekker warm. Soms is het lang wachten (drukke dagen), maar dat is het waard!

, 07-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza als altijd. Bodem wel iets te lang doorgebakken deze keer.

, 29-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn pizza was erg droog, licht aangebrand, en de producten smaakten niet vers. Over het algemeen krijg ik erg lekkere pizza's bij jullie maar mijn laatste bestelling viel helaas erg tegen.

, 19-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza was lauw en de bodem was slap dit was de eerste en laatste keer dat ik bij jullie bestel

, 11-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's warme heel erg lekker. De knapperige bodem was rijk belegd. Absolute aanrader!

, 04-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was erg smakelijk zo ook het brood met kruidenboter. Wel erg jammer dat het zo laat werd bezorgd. Had tegen 19.00 uur besteld, kreeg mail dat bezorging verwacht werd om 19.50 en bezorger was er pas om 20.30 uur. Een telefoontje was wel op z'n plaats geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Andermaal heerlijke pizza. Tien minuten voor geschatte tijd bezorgd.

, 27-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat de pizza''s niet voorgesneden waren. Dat ik daar elke keer om moet vragen!

, 26-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoonweg vreselijk. Wat ik extra heb bijbetaald is gewoon NIET geleverd. Bij het nabellen beloofde men mij, dat ik "bij de volgende bestelling iets lekkers zou krijgen". Pizza Santa Lucia was door de hoeveelheid peper niet te eten; enkel de pepersmaak was te proefen. Never more!

, 25-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, zeer vriendelijke bezorger en erg lekkere pizza!

, 13-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het viel erg tegen deze keer. Vooral de kleffe bodem smaakte naar het karton dat er onder lag. Na een kwart pizza de strijd gestaakt. Overigens zijn we dit niet gewend van Picobello want de vorige keren was het uitstekend.

, 10-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Picobello doet de naam eer aan. Altijd perfecte service en prima pizza's.

, 09-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook deze keer heerlijke pizza, en de bereiding plus bezorging duurde maar twintig minuten! Dit is nu mijn vaste adres.

, 01-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel aanwezig. Voor een bezorg pizza is die prima te bikken !

, 20-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is mijn favoriete pizzeria in Groningen. De pizza's zijn altijd ontzettend lekker en ik kan hier bestellen dan ook zeker aanraden!

, 16-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker maar wel erg weinig gorgonzola

, 09-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon lekker

, 02-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De laatste paar keer duurde het erg lang voordat de bezorging er was. Die keren was dan ook niet met een scooter maar met een auto. Ik kan mij voorstellen dat erg vertraagd in het stadse verkeer. Dus tip, geen bezorging met auto.

, 28-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, bezorgd op de geschatte tijd. 100% tevreden.

, 11-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de pizza's besteld voor 18.30 en ze werden strak om 18.30 afgeleverd. Vriendelijke bezorger. En de pizza's zelf waren goed warm, knapperige korst, goedgebakken bodem en mooi droog. Gewoon erg lekker. Klasse!

, 27-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en snel bezorgd eten was nog erg warm

, 26-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima in orde

, 21-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere bodem, rijkelijk belegd met verse ingrediënten!

, 17-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza's,snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lange wachttijd. Op de website kon ik een tijdstip opgeven (3 kwartier nadat ik aan het bestellen was) of 'zo snel mogelijk'. Ik heb voor de laatste optie gekozen. Ik kreeg een mail met de verwachte bezorgtijd en die was ruim een uur na mijn geplaatste bestelling (en dus ruim na de optie die ik ook had kunnen kiezen). Toen ik een half uur na de verwachte bezorgtijd nog niks had, wilde ik gaan bellen. Ik heb ongeveer 20 min. geprobeerd om beide telefoonnummers te bereiken, maar er werd niet opgenomen. Twee uur na mijn geplaatste bestelling werd het bezorgd. De smaak van de pizza was overigens goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heerlijk. Het duurde alleen meer dan twee uur voordat hij er was. - was niet duidelijk bij bestellen dat het lang (langer dan normaal) kon duren, pas kort na bestellen kreeg ik een indicatie van de wachttijd, zou anderhalf uur zijn. Als ik dat van tevoren had geweten had ik niet besteld - toen ik na een uur en drie kwartier belde dat hij er nog niet was werd gezegd dat ze direct gemaakt zouden worden. Dat klinkt wat slordig. Kortom, graag volgende keer beter, want jullie pizza's zijn super.

, 05-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al de 2de keer meer dan anderhalf uur op gewacht woon 3 straten verder op, en de pizza was koud

, 03-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en goed optijd helemaal top!

, 01-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke pizza's.De bezorging duurt soms wat lang.Maar dat doet zeker niet af aan de kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke pizza, echter voor de zoveelste keer meer dan anderhalf uur moeten wachten! Waar je zelf 2 keer achter aan kan bellen(Op dinsdagavond)

, 26-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pizzas voor een nette prijs. De bezorging is eveneens super altijd op tijd en de pizzas zijn bij aankomst goed heet. Kortom echt de moeite waard.

, 26-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's!

, 25-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde meer dan 1 uur. Bezorger wist niet hoe duur de pizza's waren en het bleek, naardat hij vertrokken is, de verkeerde pizza's te zijn. Na telefonisch contact werd binnen 15 minuut de juiste pizza alsnog gebracht. Geen korting, geld terug of sorry gekregen. Pizza zelf was matig, zeker na zolang te hebben gewacht.

, 25-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza en netjes bezorgd alleen de bezorgtijd duurde meer dan een uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede pizza, misschien wel een van de besten. Maar 1.5 uur wachten is gewoonweg te lang.

, 16-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde 1,5, de pizza's waren klef, teveel paprika op de ene pizza, en bij de vegetarische pizza was er sambal op gedaan. Dit was absoluut niet besteld. Ik kon het bijna niet opeten, maar na 1,5 had ik erge trek. Kortom, te lang wachten voor eten wat we niet zo besteld hadden.

, 29-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!! De Pizza's smaken zeer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima in orde. Smaakvol!

, 24-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super warm en kwaliteit echt super! Wat ons betreft de beste pizzeria in Groningen!

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza's en strak op tijd! Bestel al jaren bij picobello en altijd goed.

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

15 pizza's in een keer besteld. Op het afgesproken moment zijn ze bezorgd. Ze waren allemaal warm en met een prima dunne goed gebakken bodem. Mijn complimenten

, 15-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en snel bezorgd, voor herhaling vatbaar!

, 11-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren er best laat en niet bijzonder (op de mozarella pizza zat weinig mozarella en op de gorgonzola pizza zat weinig gorgonzola, etc.)

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was moeilijk om de pizza goed te beoordelen omdat ze beide megascherp waren. Zo scherp dat wij de andere ingredienten nauwelijks konden proeven. Erg jammer had mij na weken koolhydraatarm eten mij mega verheugd op het eten van een pizza. De teleurstelling was daardoor extra groot. Alsof iemand gigantisch uitgeschoten was met de peper. Ik heb max een helft kunnen eten. Liep dusdanig rood aan en last van tong en keel dat ik noodgedwongen ben gestopt omdat ik het niet meer kon handelen

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, lekker op tijd geleverd

, 23-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren goed heet en smaakten weer heerlijk

, 20-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb 1 uur en 15 min moeten wachten op 2 pizzas die al lauw waren.

, 08-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was niet gesneden, terwijl ik dit wel had gevraagd. De toppings waren een groot geheel geworden, erg jammer. Niet de pizza carbonara speciaal waar ik op had gehoopt...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, niet te vet, goed van smaak!

, 25-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel mijn pizza altijd bij Picobello, omdat de korst lekker knapperig is, de bodem dun en de levering snel! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ookal was het zaterdagavond,bijna twee uur wachten op onze internetbestelling vonden we toch wat lang.wel excuses van de vriendelijke pizzabakker gekregen en 2blikjes drinken gratis.en heerlijke pizza,dus we bestellen zeker nog eens weer,alleen dan wat eerder!????

, 21-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren de beste pizzas van de stad!!!

, 16-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekkere pizza

, 13-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker hier pizza's besteld. Ze zijn altijd zeer goed belegd, nog warm en een knapperige rand/bodem. Een aanrader!

, 05-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, goede bezorging.

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizzeria van groningen

, 30-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na ruim een uur wachten kwam de Overigens vriendelijke bezorger, van een pizza was echter geen sprake, een kleffe deegflap met daarom heen een bult ingredienten, niet best, eerste en laatste keer geweest.

, 29-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De allerbeste pizzeria van de stad!

, 25-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, heerlijk eten, prettige communicatie.

, 23-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde meer als een uur! Ondanks de aan gekruiste mogelijkheid van z.s.m. bij bezorging geen excuus of tegemoetkoming.. heel vervelend!

, 19-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: heerlijk (en goed op smaak).

, 17-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies zoals het hoort. Het was erg lekker!

, 13-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was er binnen 30 minuten, was goed belegd en helemaal niet vet. Helemaal prima dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza werd prima op tijd bezorgd en was nog lekker warm. (gewoon heet) enige nadeel vond ik wel dat hij een beetje klef was, beleg en bodem gleden soms van elkaar en ik kom de salami niet echt terug vinden in mijn pizza. Maar voor de rest top en heerlijk rijk belegd.

, 11-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren heerlijk, bezorging duurde 45 minuten, alleen de sympathieke bezorger zei geen woord.

, 09-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb paprika bestelld maar er zaten pepers op. Verder goede pizza.

, 06-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze vergeten elke keer wat, ben er helemaal klaar mee

, 29-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door wat problemen met internet kwam de bestelling bijna twee uur later aan. Kan gebeuren, pizza was alsnog heerlijk en goed warm!

, 28-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In tegenstelling tot andere keren vond ik dat de spareribs niet helemaal gaar waren. De knoflooksaus was wat flauwer dan anders. Salade erbij vond ik prima. De bezorging was voor een zaterdagavond goed.

, 27-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1.5 uur gewacht en na een uur gebeld te hebben is er waarschijnlijk snel de bestelde pizza gemaakt. kwalteit was slecht

, 13-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede smaak!

, 11-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

10 min later dan gevraagd, maar pizza's goed warm en prima kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De reden dat ik hier drie sterren geef is dat hoewel de pizza's altijd lekker zijn, en ik ook zonder problemen bij jullie bestel, heb ik al een aantal keren gehad dat ik toch iets bij mijn bestelling miste. 1 keer heb ik gehad dat ik knoflooksaus miste en toen ik vandaag bestelde miste ik de red bull die ik bij mijn pizza had besteld. Voor de rest vind ik dat de bezorging redelijk snel gebeuren en altijd zijn de pizza's lekker.

, 27-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgtijd is erg lang, ook al woon ik om de hoek