Reviews from Pizzeria Picobello Groningen

Recent reviews

4.0
Merel
Today

We maken wel eens een uitstapje naar een andere pizzeria, bijvoorbeeld vanwege een kortingsactie of omdat we pizza willen op een dag dat Piccobello gesloten is, maar de lekkerste pizza bestellen wij toch bij Piccobello, knapperig en precies genoeg beleg. Wel lastig kiezen met zoveel lekkere pizza's op de kaart. Ook complimenten aan de bezorger die, ondanks ons zeer lastig te vinden adres (zelfs google maps stuurt je verkeerd) precies heeft onthouden van de vorige keer waar onze voordeur was. 5 sterren voor alles :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vos
Yesterday

De pizzas zijn erg lekker en op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
Yesterday

Lekker als altijd.

Norin
28 November 2022

Altijd super eten met super service!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lewis
24 November 2022
A. Jokhader
20 November 2022

Lekker eten en snel bezorgen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lewis
16 November 2022

Pizza was niet meer warm. Voor de rest prima.

Joe Nieuwstad
15 November 2022

Zoals altijd zalig !

Ananiem
13 November 2022

We hadden op 1 pizza extra champignons besteld maar we zagen slechts 2 schijfjes champignon. Dat doen we dus niet weer. Verder smaakten de pizza’s goed. Bezorging was 15 min te laat. Vind ik niet zo erg maar dat van de champignons wel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Halbertsma
13 November 2022

Bezorging te laat en producten niet op de juiste temperatuur (lauw).

Ed
11 November 2022
Martijn
24 October 2022

Perfecte service van de jongens, wederom bedankt!

.
22 October 2022

Altijd goede bodem en goed belegd. Schappelijke pizzabakker. Aanrader

Erik
21 October 2022

Super fijn dat ze ook vegan pizza's hebben, zijn namelijk echt heerlijk. Aanrader en ga er zeker vaker bestellen!

Peter Poortinga
16 October 2022
Jan Roeland
10 October 2022

Goed als altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martijn
3 October 2022

Altijd goeie

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Feras
3 October 2022

Goede service en lekker eten gaat ook snel bezorger

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

anoniem
27 September 2022

prijs/kwaliteit prima!

Alexandre
19 September 2022

Lekkere pizza’s en veel vegan opties

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

anoniem
11 September 2022
Thijs
9 September 2022

Goed eten, goede prijs en op tijd bezorgd, top

N
4 September 2022
Alex van Schooten
29 August 2022

Ik heb wel eens betere pizza's gegeten. Maar voor een bezorgpizza is deze redelijk goed. Keurig op tijd bezorgd. Pizza was warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan Roeland
21 August 2022

Lekker als altijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fenneke
19 August 2022

Prima pizza. Smaakte heerlijk maar was niet erg warm meer. Vandaar de 3 sterren. Als het goed heet was afgeleverd waren dat er 4 geweest. Bezorger was wel wat later dan de bevestigde tijd. Vandaar misschien de lauwe pizza.

Renate
16 August 2022

Het eten was heerlijk!

Drew
13 August 2022

Lekkere pizza's. Rijkelijk belegd. Snelle bezorging. Top!

Moppie
8 August 2022

Heerlijk gegeten zowel pasta salade als pizza waren heerlijk. Bezorger was er iets voor de verwachte bezorgtijd. Gratis pizza waar we nog iemand blij mee konden maken.

jac
3 August 2022

ik had 4 extra toppings besteld....maar de "peper" waren ze vergeten....jammer.....vorige keer was deze pizza wel goed

Gerben
30 July 2022

de pizza's zijn altijd lekker

Tim
23 July 2022

Snel, heerlijk gekruid en op tijd! Bovendien altijd bezorgd met een glimlach

Geralda Seinen
20 July 2022

Helaas is dit niet de eerste keer, ik heb het ook al eerder gemeld. Ik had als gewenste bezorgtijd aangegeven dat ik de pizza’s om 18 uur wilde, komen ze 20 min eerder. Ik begrijp dat niet, als ik ze zsm wil zou ik dat wel aanklikken.

Gonny Weemhoff
16 July 2022
Mims.
11 July 2022
Manuela
4 July 2022

Heerlijke pasta en pizza’s. Pasta Napoli is favoriet, zo smaakvol! Snel bezorgd ook, kortom: aanrader!

Johan
1 July 2022
Schuurman
29 June 2022

Perfecte pizza! Zeer vriendelijke, snelle bezorging

Alexandre
26 June 2022

Lekkere pizza op tijd geleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan Roeland
9 June 2022

Een half uurtje later dan aangegeven maar lekker zoals altijd.

Thor
5 June 2022
Jimmy
4 June 2022

Lekkere pizza en snel bezorgd… ik ga vaak bestellen.

Frieda
25 May 2022

Heel lekker!

Jasmijn
22 May 2022

Snel bezorgd en nog lekker warm en lekkere pizza’s zeker een aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bodyart
18 May 2022
Geralda
14 May 2022

Pizza's zijn heerlijk. Bezorging is niet op de verwachte tijd, maar 3 kwartier eerder! Actie met extra pizza is niet handig als je met z'n drieen bent. Dan heb je dus 1 teveel. Bij 2 pizza's krijg je niet 1 extra, dus dat kan ook niet.

K Wagenmakers
14 May 2022

Prima eten prima bezorging

N
13 May 2022
Patriess maaktnietsuit
12 May 2022

Super service en snel

Hennie Tienstra
30 April 2022

Eenvoudig te bestellen en heerlijke pizza

Bert Weersing
28 April 2022

We bestellen hier al een paar jaar. Pizza's altijd lekker en bezorging is goed.

N
27 April 2022
Anoniem
27 April 2022
Jee Rietveld
24 April 2022

Prima pizza, minder kaas als bovenlaag geen probleem

Diaz
23 April 2022

Facking goeie pizza's, beste van Groningen. Al helemaal gratis fhungi pizza, da's die goeie shit. Goeie dunne bodems ook

Bodyart
15 April 2022
Maarten Smit
31 March 2022

Pizza werd bijna koud bezorgd. We hebben hem even weer in de oven gedaan. De smaak was goed. Het meisje wat de pizza bezorgde gaf aan dat ze het adres niet kon vinden. Hoop dat het de volgende keer weer beter gaat .

Silvia
27 March 2022

Zoals altijd supervers en heerlijk! Snelle vriendelijke bezorging! ***

Mari
18 March 2022

Altijd goede lekkere pizza! Altijd ruim op tijd en warm bezorgd. Top!

Silvia
11 March 2022

Vers, heerlijk en snel! ***

N
8 March 2022
Birgitte
6 March 2022

Supersnel bezorgd , pizza en falafel echt heel erg goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lukas
2 March 2022
Bert Weersing
1 March 2022

Wij bestellen hier al behoorlijk lang. En we blijven hier ook bestellen. Absoluut top pizza's.

Seinen
23 February 2022

Ik had de pizza’s besteld met bezorgtijd 18:15 uur. Ze waren echter een kwartier te vroeg. Niet handig, aangezien ik die tijd niet voor niets had aangegeven.

HC
22 February 2022

Prima pizza. De bodem had misschien iets knapperiger gekund

Sam Langhout
21 February 2022

Dankjewel voor de pizza's!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alexandre
6 February 2022

Lekkere vegan pizza’s en tijdig bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

G.Jansen
31 January 2022

Verschil in prijs met online bestellen of in de winkel bestellen vind ik raar.

N
30 January 2022
Lukas
28 January 2022
Anoniem
27 January 2022

Karig

Richard
26 January 2022
Laurens
23 January 2022

Prima pizza, prima bezorging door vriendelijke man.

Dannie
23 January 2022

Lekkere pizza, en pizza broodjes als extra besteld, voor degenen die geen pizza hadden wilden. Die laatste hadden we niet eerder besteld en waren helemaal top als avondsnack. Heerlijke warm brooddeeg met kaas of mozzarella of iets dergelijks, die gaan we vaker doen.

Suad
22 January 2022

Het eten smaakt zeer goed. Vriendelijke personeel en bezorgers :)

Lucas
21 January 2022
Birgitte
19 January 2022

Heerlijk eten

Silvia schuurman
19 January 2022

Altijd even lekker, en snelle vriendelijke snelle bezorging .

Jan Roeland
17 January 2022

Wederom lekker alleen deze keer net niet helemaal gaar :(

Johanna
16 January 2022

Voor mijn moeder online besteld. Keurig op afgesproken tijd bezorgd en mijn moeder was helemaal blij en tevreden. De pizza was heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

N
14 January 2022
Marijn
10 January 2022

De Calzone Speciale was er met een halfuurtje, was best wel droog aan de binnenkant. Goed deeg, mooie korst. Echt super lekker 👍

N
9 January 2022
N
8 January 2022
Laurens
8 January 2022

Wederom prima en lekkere pizza’s. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Echter de bezorger was veel te vroeg tov de gevraagde bezorgtijd en we nog volop onder de verf zaten door het klussen en de muur af moest. Hierdoor hebben we de pizza’s helaas lauwwarm moeten opeten.

Bodyart
5 January 2022
N
3 January 2022
N
1 January 2021
Jan Waanders
30 December 2021

Goede pizza’s en de dag er op nog steeds lol met de gratis pizza!

Lukas
29 December 2021
Jan Roeland
29 December 2021

Als vanouds royaal en lekker.

N
29 December 2021
Sue
27 December 2021

De pizza was goed warm en smaakte heerlijk! Vriendelijke bezorger.

Josee
22 December 2021

Bestelling voor afhalen was snel klaar en eten erg lekker. Met name de falafel echt heel erg goed. Én gratis drankje erbij. Veel dank!

Familie Hazelhoff
19 December 2021

Erg goed! Duidelijk in de mail wat de bezorgtijd werd. Was snel, lekker en kwaliteit! Prijs ook top.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patrick Vroomen
16 December 2021

De pizza was deze keer niet knapperig maar beetje papperig, alle drie de pizzas lekten door de doos heen.

Silvia
13 December 2021

Kwam snel Supervers en lekker!! Aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stefan
13 December 2021

Prima pizza en snelle bezorging....Thx pico bello

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

S.schuurman
10 December 2021

De pizza was super krokant, en nog goed warm. Heerlijk van smaak, en zoals ik er had bijgeschreven, niet te doorbakken! 👍

Norin
7 December 2021
H.Mulder
5 December 2021

Heerlijke pizza's.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Merel
2 December 2021
Jan Roeland
1 December 2021

Al meer dan 10 jaar bijna helemaal tevreden. Vanavond was de pizza helaas wat kouder.

Bodyart
19 November 2021

Ik vraag mij af, waarom verandert er de samenstelling van een dezelfde pizza elke keer?!?

Jan Roeland
3 November 2021

Als vanouds

Laurens
2 November 2021

Lekkere pizza’s, netjes bezorgd.

Bodyart
25 October 2021

Lekker gegeten

Mrs J Bergsma
25 October 2021

As always… Delicious and importantly great quality and friendly service! Keep up the great work guys! 👍🏻💪🏻 🍕♥️

Luuk Waanders
25 October 2021

altijd goed

Jan Roeland
18 October 2021

Als vanouds..

Bodyart
16 October 2021

Als je 1 pizza bestelt, krijg je 1 Cola gratis. Bestel je 2 pizzas, dan krijg je halve Cola gratis pre pizza

Laura
5 October 2021

Erg lekker

Bodyart
23 September 2021

Merkwaardig - als ik 1 pizza bestel, krijg ik 1 drankje gratis. Bestel ik er 2, krijg ik 1 drankje gratis. Moet ik dus 2 x achter elkaar bestellen om 2 drankjes gratis te krijgen? Wat een systeem...

Thomas
23 September 2021

Heerlijke kwaliteit pasta en om de aangegeven tijd klaar. Broodje, groente en blikje drinken er gratis bij. Echt top.

harma
20 September 2021

De pizza was lekker alleen de ei miste op de pizza

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Richie
18 September 2021

Heerlijke pasta, royaal gevuld en brood met pesto en kruidenboter ook verry nice

Venema
10 September 2021

Super

Benthe
9 September 2021

Heerlijke pizza en falafel!

Thomas
8 September 2021

Had maandagavond 23.00u de luxe pasta besteld van €12,00 die je zelf kon samenstellen en kreeg er een gratis blikje drinken en 2 broodjes bij echt top dit. Complimenten aan de kok smaakte echt super. Snelle bezorging 23.50 ging de deurbel terwijl m’n mail zei verwachte bezorgtijd 00.10. Dit was m’n eerste bestelling hier had eerder altijd m’n pasta besteld bij misterfood en Sanaa maar niet echt tevreden dit overtrof beide bezorg restaurants. Hoop dat m’n volgende bestellling weer net zo is 🙏🏼

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jacqueline
4 September 2021

Heerlijke pizza’s en kapsalon! Goede kwaliteit en op tijd geleverd. Voor herhaling vatbaar.

Kobus
3 September 2021

Ik hep net un pizza carbonara besteld ik hat gezegd niet te veel kaas wat krijg ik allemaal veel kaas er op en dat voor 11. 00 euro niet goed belegt

judit bouman
31 August 2021

heerlijke pizza's van aardige mensen

Bruin
21 August 2021

Heerlijke pizza's, heerlijke bodem!

Lukas
20 August 2021
Alexander
15 August 2021

Prima eten, snel geleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tjarda
12 August 2021

De pizza’s waren koud. Ik kreeg ook al 25 minuten voor bezorging een mailtje dat ze onderweg waren. Ook was de pizza carbonara heel matig belegd. Ik ben beter gewend van Picobello

5 August 2021

Bezorging was snel, vriendelijke bezorger ook. Pizza vond ik helaas matig, weinig smaak.

Elso
5 August 2021

De pizza was heel lekker maar de bezorging was een half uur later dan aangegeven.

Pascalle
2 August 2021

vriendelijke mensen en heerlijk eten

Esther
31 July 2021

Heerlijke pizza, rijk belegd en snelle bezorging

Suu
26 July 2021

Super vriendelijke bezorgers en het eten is lekker. Met liefde gemaakt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jacobien
22 July 2021

Helaas al de 3e keer dat ik lang moest wachten op mijn pizza en de bezorging kwam ook nog veel te laat…

Elso Kwak
12 July 2021

De pizza was heel lekker en de bezorging stipt op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Norin
9 July 2021

Heerlijke pizza, super vriendelijke bezorger.

Jan Roeland
9 July 2021
Bianca
4 July 2021

Altijd lekker😁

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Norin
2 July 2021

Nooit klachten, altijd goed!

Anoniem
27 June 2021
Bodyart
25 June 2021

Soms zijn de pizza's goed soms matig... Verschillende koks?!? En die cola standaard toegevoegd is ook zeer misleidend...

Jan Roeland
23 June 2021

Kwaliteit eigenlijk niet anders dan ik gewend ben ;-)

Arne
23 June 2021
Jo
22 June 2021

Op tijd en smakelijk

de Bruin
20 June 2021

Helemaal goed. Heerlijke pizza's! En ook nog een gratis erbij...verrassing.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bodyart
17 June 2021
Marjan en Wouter
17 June 2021

Goeie kaas, zegt m’n zoon, en ik vond de bodem erg fijn, heerlijk dun maar wel knapperig. Verse ingrediënten, rucola kwam er in een apart zakje bij. Dikke prima!

Norin
14 June 2021

Altijd lekkere pizza, aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paul
10 June 2021

Eerste keer pizza’s, gaan we zeker vaker doen.

Pp
10 June 2021

Pizza’s waren bescheiden bedekt met de beloofde toppings. Meerdere toppings ontbraken maar toch hele lekkere pizza’s en gratis extra’s.

Mulder
27 May 2021

Heel snel bezorgd en heerlijke pizza!

Norin
27 May 2021

Altijd heerlijke pizza

MK
22 May 2021

Eten was heerlijk. Ga het zeker vaker bestellen.

picobello
17 May 2021

Jammer dat de Dynamite niet in het assortiment zit. Bezorgen duurde langer dan we hadden verwacht (55 min).

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Norin
12 May 2021
Goeie
10 May 2021

Lekkere pizza snel bezorgd en tot laat open, altijd top. Alleen wel dure extra opties

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Norin
9 May 2021
van der Beek
1 May 2021

De pizza's waren op tijd alleen de kwaliteit was echt minder dan andere keren, Pizza frutti di Mare speciale zat nauwelijks vis op en pizza carbonara speciale zat een paar stukjes vlees op en was niet op smaak, erg jammer! En andere chef ?

Jarno
30 April 2021

Snelle bezorging en goeie pizza

Norin
27 April 2021
Norin
18 April 2021
Bodyart
17 April 2021
Anna
16 April 2021

Altijd heerlijke pizza en aardige mensen :)

Jan Roeland
8 April 2021

Heerlijk :-)

Tumer
3 April 2021
Dirk
3 April 2021

Lekkere pizza! De bezorger was er heel snel en extra drinken!

👁️👄👁️
2 April 2021
🐻
23 March 2021

Falafel schotel was super lekker. De vriendelijke bezorger kon het adres niet vinden, kan gebeuren! 5 sterren voor het eten en 5 sterren voor de bezorging 👍

Norin
23 March 2021

Lekkere pizza mooi op tijd

Jeanine
17 March 2021
Ibo
12 March 2021

Eenvoudig en snel besteld en bezorgd. De gratis drankjes en extra pizza Margherita maakt het helemaal top. Boven alles is de smaak ook heel goed. Daar gaat het tenslotte echt om.

Norin
8 March 2021
Jan
7 March 2021

Lekkere volle / rijk belegde pizza!

Norin
1 March 2021
Wesley Pechler
27 February 2021

Eten was er pas na 90 minuten. Verder gewoon vriendelijke bezorger, goede vegan pizza en falafel wrap zoals altijd.

Bodyart
27 February 2021

Kwaliteit van de pizza is nog steeds niet constant, maar gaat op en neer, helaas.

HJ Lee
21 February 2021
Robert
15 February 2021

Heerlijke pizza gorgonzola speciaal. Vaker besteld, steeds top. En bezorging zeer rap en vriendelijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Norin
13 February 2021
Kat
13 February 2021

Prima zoals altijd alleen kreeg ik ham in plaats van de gewenste spek.

Dina Zuidema
13 February 2021

Prima. Smakelijk pizza en voor de afgesproken tijd bezorgd!👍🏼👍🏼

Anna
11 February 2021

Heerlijke pizza, altijd een vriendelijk praatje in de zaak!

Max
5 February 2021
Peter
2 February 2021

De spaghetti was erg zacht gekookt (eerder mushy dan al dente), en er zat pestosaus door mijn cảbonara? Vond dat vreemd. Verder goede portiegrootte en erg warm en snel geleverd.

pv
30 January 2021

ik bestel patat en krijg aard. schijfjes ? verder was het lekker.

Dijk
24 January 2021

Op de patat en schijfjes mag wel iets minder kruiden, maar de pizza was goed. En pak het broodje shoarma e.d alleen in folie want de papier blijft aan het broodje plakken.

TOP 👌
24 January 2021
Ab
23 January 2021

Heerlijke pizza's, goede patat. Bezorging was goed.

I. E.
20 January 2021

Heerlijke pizza's en zelfs een gratis pizza erbij. De bezorging was later dan aangegeven.

Safia
18 January 2021

De pizza was heel erg lekker! Goed belegd, smaakte perfect. De bezorger was op tijd en super vriendelijk. De volgende keer bestel ik weer bij Pico Bello! 👍

Isam .S
16 January 2021

Eten was goed, en de bezorging was op tijd

Bodyart
15 January 2021

Vorige keer prees ik dit bedrijf wegens goede verbeteringen, maar nu helaas :-( Eten besteld om 15:36 om het 16:30 (eerste mogelijke levering) te krijgen, maar ook nu waren ze een half uur te laat! Onacceptabel!!!

joost
14 January 2021

Matig, slappe hap, nat, geen geheel. Het is alsof de pizza 2 lagen heeft en uit elkaar valt. Niet echt lekker gegeten, ga er niet meer bestellen.

Simone
8 January 2021
Atsje
8 January 2021

Helaas geen artisjokken! Wel verse tomaat daar voor in de plaats

Mireille
3 January 2020
Bodyart
2 January 2020

Dit bedrijf is met sprongen vooruit gegaan. De bestellingen duren nooit meer te lang, Kwaliteit is verbeterd, door het luisteren naar de klanten. Moge dit bedrijf prospereren!

Johan
28 December 2020

Het vlees was koud en broodje maar voor de helft gevuld met Doner... gratis blikje fris ook niet gekregen.. bestel nooit weer

Bruin
24 December 2020

We hebben ook telefonisch laten weten dat we de beide pizza's en de spaghetti superlekker vonden (2x een 10, 1x een 8). En dan ook nog een gratis pizza erbij. Superverzorgd. Wij bestellen zeker weer bij Picobello.

Charlotte
22 December 2020

Kwam snel, lekkere pizza. Niet te vet, knapperige korst en mooie verhouding ingrediënten.

Erik
21 December 2020

Brood en saus ontbraken. Geen frites maar gebakken aardappels. Best lekker, maar ik wil graag wel weten wat ik bestel.

steven
19 December 2020
Sanne
15 December 2020
Anoniem
14 December 2020

Snel en erg lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Matthias
7 December 2020

Ingrediënt vergeten toe te voegen op de pizza waar ik wel voor betaald ik.

M. Zwaneveld
6 December 2020

Heb bijna een uur moeten wachten. Eten was goed. Ik had falafel schotel speciaal, maar de aubergine ontbrak. Wel 1 extra drankje er bij gekregen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tv
6 December 2020

Prima allemaal, lekker, accuraat alleen jammer van die standaard cola bestelling, hele bestelling opnieuw ingeven

Josefien
1 December 2020

Prima pizza’s!

Dina
30 November 2020

Heerlijke pizza met een knapperige dunne bodem!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lukas
28 November 2020
Kaspers
28 November 2020

Wim beter van jullie gewend slechte pizza/bedekt

Noora Al Rubaiy
26 November 2020
Noora
24 November 2020
Atsje
21 November 2020

Pizza niet heel warm, moest deels in de oven. Smaak was goed!

Elly
21 November 2020
Tessa
20 November 2020
Kdkwnwbdb
19 November 2020

Wel drankje naar keuze maar een ingrediënt vergeten

Fatima AR
17 November 2020

Eten was super snel bezorgd door een ontzettend lieve bezorger! We hebben genoten van de pizza’s en we zullen zeker vaker gaan bestellen. Top!!

Td
16 November 2020

Goeie pizza's

Maud
15 November 2020

Heerlijke en goedkope pizza’s. Super dat er ook lekkere vegan varianten zijn! En nog een gratis cola erbij :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Emil
15 November 2020

Heerlijke pizza en super snrl

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Elso Kwak
13 November 2020

Pizza kwam een uur na bestelling afgekoeld aan. Die moet dus eerst opwarmen in mijn oven. Matig belegde pizza.

j.stam
13 November 2020

te droog alles niet lekker

Atsje
12 November 2020

Spaghetti was heerlijk maar wel heel veel saus

EE
8 November 2020

Fafalel menu was super lekker en uitgebreid. Thanks!

Atsje
7 November 2020

een heerlijke lasagne; zelfs met een salade en broodjes

Jeanine
6 November 2020
Haan
6 November 2020

Pizza’s 🍕

Bodyart
4 November 2020

Eerste keer was de pizza keurig op tijd.

Sterre
2 November 2020

Als ik meer dan 5 kon geven zou ik dat doen, pizza was er binnen 15/20 minuten en is heerlijk

E.
31 October 2020

Altijd goeie pizza's

De valk
24 October 2020

Na een foutbestelling werd deze keurig nageleverd .vriendelijke bezorgers en het was heerlijk !

Richard
12 October 2020
mellema
8 October 2020

Goeie pizza en extra cola :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sarah
3 October 2020

De bodem was niet lekker, alsof hij te lang in de oven had gezeten om warm te blijven

Tini
2 October 2020

De piza was lekker en de bezorging prima.

John
1 October 2020

Snel geleverd, goed heet, goed belegd, goed van smaak en een uitstekende bodem.

Elso Kwak
25 September 2020

Pizza was niet warm. Lange bezorgtijd.

Jansen
23 September 2020

pizza bodem was aangebrand

Elso Kwak
7 September 2020

De pizza was heel lekker. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
22 August 2020

Heerlijke pizza, snel, vriendelijke bezorger, extra blikje drinken. Conclusie: Top!

Dineke
21 August 2020

Heerlijke pizza en broodje falafel

Kaspers
21 August 2020

Picobello

Laura
17 August 2020

Wij hadden schotels besteld waar ook broodjes bij zouden zitten. Deze werden echter niet meegeleverd. Tevens was het jammer dat bij de kapsalon geen knoflooksaus zat. Verder smaakte het eten wel erg goed en werd het volgens de afgesporken tijd bezorgd!

Elso Kwak
16 August 2020

De pizza was LEKKER!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nico
15 August 2020

Lekkere pizza! Krokante korst, niet te dik en goed belegd. We gaan zeker nog een keer bestellen!

E. Oliveiro
11 August 2020

Beste broodje falafel van Stad!

E. Oliveiro
11 August 2020

Pizza’s waren heerlijk, goede bodem en goed belegd. Ook bezorging was vriendelijk en op tijd.

Kaspers
10 August 2020

Picobelle de maan zegt ge genoeg 100%

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martin
29 July 2020

Over de pizza's van Picobello kan ik kort zijn: De prijs/kwaliteit is meer dan geweldig.

Atsje
27 July 2020
Tjarda
22 July 2020

Viel deze keer erg tegen, niet wat ik van Picobello gewend ben. Op pizza Napolitana zaten zoveel olijven, dat je niks anders meer proefde.

Elisa Bakker
11 July 2020
Jelle
9 July 2020

Topzaak!

Ruben
4 July 2020

Was weer erg lekker!

Kim
28 June 2020

Heerlijke pizza’s en warm bij bezorging

Petra
9 June 2020
Seinen
1 June 2020

Was lekkere pizza. Wel errug zout, maar dat kwam misschien omdat het n vispizza was... verder prima. We hebben er n uur op moeten wachten, dat was wel erg lang als je trek hebt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mirjam
29 May 2020

Pizzabodem was zeer matig, toppings wel ok. Bezorgtijd een uur! Te lang wat ons betreft...

Janneke
24 May 2020

Lekkere pizza's, niet zo zout als de meeste afhaal/bezorgpizza's. Knapperige dunne bodem.

Jeanine
19 May 2020

Pizza Gorgonzola echt een aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marnick
18 May 2020

Lekker en snel bezorgd!

Richard
17 May 2020

Altijd goede ervaring maar kon kiezen bij bezorging zo snel mogelijk of 3 kwartier later. Gekozen voor zo snel mogelijk en de pizza kwam een uur en 20 minuten later. Dat is bijna 2 x langer als 3 kwartier later. Had in ieder geval verwacht dat hij binnen 3 kwartier bezorgd zou worden. Verder altijd lekkere pizza

Kobusdrost
11 May 2020

Zeer tevreden goede pizza lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
5 May 2020
H.Mulder
16 March 2020

Lekker. Goed gevuld.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marlies
10 March 2020

De pizza’s waren en snel bezorgd en waren beide bovendien heerlijk!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan Roeland
3 March 2020

De pizza was heerlijk ondanks dat deze niet meer warm was omdat de bezorger de verkeerde kant op gereden was.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bodyart
23 February 2020

Ze worden beter, want deze keer slech 45 minuten gewacht

Jan Roeland
21 February 2020

Goed en lekker als vanouds. Redelijk snel bezorgd ondanks de harde regen.

KR
11 February 2020

Helaas spaghetti in plaats van penne bij de pasta Bolognese...

Rosa
8 February 2020

Altijd top! En snelle en vriendeljjke bezorging

Anita
28 January 2020