Beoordelingen van Pizzeria Picobello Groningen

Recente recensies

4.0
H.Mulder
5 december 2021

Heerlijke pizza's.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Merel
2 december 2021
Jan Roeland
1 december 2021

Al meer dan 10 jaar bijna helemaal tevreden. Vanavond was de pizza helaas wat kouder.

Bodyart
19 november 2021

Ik vraag mij af, waarom verandert er de samenstelling van een dezelfde pizza elke keer?!?

Jan Roeland
3 november 2021

Als vanouds

Laurens
2 november 2021

Lekkere pizza’s, netjes bezorgd.

Bodyart
25 oktober 2021

Lekker gegeten

Mrs J Bergsma
25 oktober 2021

As always… Delicious and importantly great quality and friendly service! Keep up the great work guys! 👍🏻💪🏻 🍕♥️

Luuk Waanders
25 oktober 2021

altijd goed

Jan Roeland
18 oktober 2021

Als vanouds..

Bodyart
16 oktober 2021

Als je 1 pizza bestelt, krijg je 1 Cola gratis. Bestel je 2 pizzas, dan krijg je halve Cola gratis pre pizza

Laura
5 oktober 2021

Erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bodyart
23 september 2021

Merkwaardig - als ik 1 pizza bestel, krijg ik 1 drankje gratis. Bestel ik er 2, krijg ik 1 drankje gratis. Moet ik dus 2 x achter elkaar bestellen om 2 drankjes gratis te krijgen? Wat een systeem...

Thomas
23 september 2021

Heerlijke kwaliteit pasta en om de aangegeven tijd klaar. Broodje, groente en blikje drinken er gratis bij. Echt top.

harma
20 september 2021

De pizza was lekker alleen de ei miste op de pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richie
18 september 2021

Heerlijke pasta, royaal gevuld en brood met pesto en kruidenboter ook verry nice

Venema
10 september 2021

Super

Benthe
9 september 2021

Heerlijke pizza en falafel!

Thomas
8 september 2021

Had maandagavond 23.00u de luxe pasta besteld van €12,00 die je zelf kon samenstellen en kreeg er een gratis blikje drinken en 2 broodjes bij echt top dit. Complimenten aan de kok smaakte echt super. Snelle bezorging 23.50 ging de deurbel terwijl m’n mail zei verwachte bezorgtijd 00.10. Dit was m’n eerste bestelling hier had eerder altijd m’n pasta besteld bij misterfood en Sanaa maar niet echt tevreden dit overtrof beide bezorg restaurants. Hoop dat m’n volgende bestellling weer net zo is 🙏🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline
4 september 2021

Heerlijke pizza’s en kapsalon! Goede kwaliteit en op tijd geleverd. Voor herhaling vatbaar.

Kobus
3 september 2021

Ik hep net un pizza carbonara besteld ik hat gezegd niet te veel kaas wat krijg ik allemaal veel kaas er op en dat voor 11. 00 euro niet goed belegt

judit bouman
31 augustus 2021

heerlijke pizza's van aardige mensen

Bruin
21 augustus 2021

Heerlijke pizza's, heerlijke bodem!

Lukas
20 augustus 2021
Alexander
15 augustus 2021

Prima eten, snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tjarda
12 augustus 2021

De pizza’s waren koud. Ik kreeg ook al 25 minuten voor bezorging een mailtje dat ze onderweg waren. Ook was de pizza carbonara heel matig belegd. Ik ben beter gewend van Picobello

5 augustus 2021

Bezorging was snel, vriendelijke bezorger ook. Pizza vond ik helaas matig, weinig smaak.

Elso
5 augustus 2021

De pizza was heel lekker maar de bezorging was een half uur later dan aangegeven.

Pascalle
2 augustus 2021

vriendelijke mensen en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
31 juli 2021

Heerlijke pizza, rijk belegd en snelle bezorging

Suu
26 juli 2021

Super vriendelijke bezorgers en het eten is lekker. Met liefde gemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacobien
22 juli 2021

Helaas al de 3e keer dat ik lang moest wachten op mijn pizza en de bezorging kwam ook nog veel te laat…

Elso Kwak
12 juli 2021

De pizza was heel lekker en de bezorging stipt op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Norin
9 juli 2021

Heerlijke pizza, super vriendelijke bezorger.

Jan Roeland
9 juli 2021
Bianca
4 juli 2021

Altijd lekker😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Norin
2 juli 2021

Nooit klachten, altijd goed!

Anoniem
27 juni 2021
Bodyart
25 juni 2021

Soms zijn de pizza's goed soms matig... Verschillende koks?!? En die cola standaard toegevoegd is ook zeer misleidend...

Jan Roeland
23 juni 2021

Kwaliteit eigenlijk niet anders dan ik gewend ben ;-)

Arne
23 juni 2021
Jo
22 juni 2021

Op tijd en smakelijk

de Bruin
20 juni 2021

Helemaal goed. Heerlijke pizza's! En ook nog een gratis erbij...verrassing.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bodyart
17 juni 2021
Marjan en Wouter
17 juni 2021

Goeie kaas, zegt m’n zoon, en ik vond de bodem erg fijn, heerlijk dun maar wel knapperig. Verse ingrediënten, rucola kwam er in een apart zakje bij. Dikke prima!

Norin
14 juni 2021

Altijd lekkere pizza, aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
10 juni 2021

Eerste keer pizza’s, gaan we zeker vaker doen.

Pp
10 juni 2021

Pizza’s waren bescheiden bedekt met de beloofde toppings. Meerdere toppings ontbraken maar toch hele lekkere pizza’s en gratis extra’s.

Mulder
27 mei 2021

Heel snel bezorgd en heerlijke pizza!

Norin
27 mei 2021

Altijd heerlijke pizza

MK
22 mei 2021

Eten was heerlijk. Ga het zeker vaker bestellen.

picobello
17 mei 2021

Jammer dat de Dynamite niet in het assortiment zit. Bezorgen duurde langer dan we hadden verwacht (55 min).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Norin
12 mei 2021
Goeie
10 mei 2021

Lekkere pizza snel bezorgd en tot laat open, altijd top. Alleen wel dure extra opties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Norin
9 mei 2021
van der Beek
1 mei 2021

De pizza's waren op tijd alleen de kwaliteit was echt minder dan andere keren, Pizza frutti di Mare speciale zat nauwelijks vis op en pizza carbonara speciale zat een paar stukjes vlees op en was niet op smaak, erg jammer! En andere chef ?

Jarno
30 april 2021

Snelle bezorging en goeie pizza

Norin
27 april 2021
Norin
18 april 2021
Bodyart
17 april 2021
Anna
16 april 2021

Altijd heerlijke pizza en aardige mensen :)

Jan Roeland
8 april 2021

Heerlijk :-)

Tumer
3 april 2021
Dirk
3 april 2021

Lekkere pizza! De bezorger was er heel snel en extra drinken!

👁️👄👁️
2 april 2021
🐻
23 maart 2021

Falafel schotel was super lekker. De vriendelijke bezorger kon het adres niet vinden, kan gebeuren! 5 sterren voor het eten en 5 sterren voor de bezorging 👍

Norin
23 maart 2021

Lekkere pizza mooi op tijd

Jeanine
17 maart 2021
Ibo
12 maart 2021

Eenvoudig en snel besteld en bezorgd. De gratis drankjes en extra pizza Margherita maakt het helemaal top. Boven alles is de smaak ook heel goed. Daar gaat het tenslotte echt om.

Norin
8 maart 2021
Jan
7 maart 2021

Lekkere volle / rijk belegde pizza!

Norin
1 maart 2021
Wesley Pechler
27 februari 2021

Eten was er pas na 90 minuten. Verder gewoon vriendelijke bezorger, goede vegan pizza en falafel wrap zoals altijd.

Bodyart
27 februari 2021

Kwaliteit van de pizza is nog steeds niet constant, maar gaat op en neer, helaas.

HJ Lee
21 februari 2021
Robert
15 februari 2021

Heerlijke pizza gorgonzola speciaal. Vaker besteld, steeds top. En bezorging zeer rap en vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Norin
13 februari 2021
Kat
13 februari 2021

Prima zoals altijd alleen kreeg ik ham in plaats van de gewenste spek.

Dina Zuidema
13 februari 2021

Prima. Smakelijk pizza en voor de afgesproken tijd bezorgd!👍🏼👍🏼

Anna
11 februari 2021

Heerlijke pizza, altijd een vriendelijk praatje in de zaak!

Max
5 februari 2021
Peter
2 februari 2021

De spaghetti was erg zacht gekookt (eerder mushy dan al dente), en er zat pestosaus door mijn cảbonara? Vond dat vreemd. Verder goede portiegrootte en erg warm en snel geleverd.

pv
30 januari 2021

ik bestel patat en krijg aard. schijfjes ? verder was het lekker.

Dijk
24 januari 2021

Op de patat en schijfjes mag wel iets minder kruiden, maar de pizza was goed. En pak het broodje shoarma e.d alleen in folie want de papier blijft aan het broodje plakken.

TOP 👌
24 januari 2021
Ab
23 januari 2021

Heerlijke pizza's, goede patat. Bezorging was goed.

I. E.
20 januari 2021

Heerlijke pizza's en zelfs een gratis pizza erbij. De bezorging was later dan aangegeven.

Safia
18 januari 2021

De pizza was heel erg lekker! Goed belegd, smaakte perfect. De bezorger was op tijd en super vriendelijk. De volgende keer bestel ik weer bij Pico Bello! 👍

Isam .S
16 januari 2021

Eten was goed, en de bezorging was op tijd

Bodyart
15 januari 2021

Vorige keer prees ik dit bedrijf wegens goede verbeteringen, maar nu helaas :-( Eten besteld om 15:36 om het 16:30 (eerste mogelijke levering) te krijgen, maar ook nu waren ze een half uur te laat! Onacceptabel!!!

joost
14 januari 2021

Matig, slappe hap, nat, geen geheel. Het is alsof de pizza 2 lagen heeft en uit elkaar valt. Niet echt lekker gegeten, ga er niet meer bestellen.

Simone
8 januari 2021
Atsje
8 januari 2021

Helaas geen artisjokken! Wel verse tomaat daar voor in de plaats

Mireille
3 januari 2020
Bodyart
2 januari 2020

Dit bedrijf is met sprongen vooruit gegaan. De bestellingen duren nooit meer te lang, Kwaliteit is verbeterd, door het luisteren naar de klanten. Moge dit bedrijf prospereren!

Johan
28 december 2020

Het vlees was koud en broodje maar voor de helft gevuld met Doner... gratis blikje fris ook niet gekregen.. bestel nooit weer

Bruin
24 december 2020

We hebben ook telefonisch laten weten dat we de beide pizza's en de spaghetti superlekker vonden (2x een 10, 1x een 8). En dan ook nog een gratis pizza erbij. Superverzorgd. Wij bestellen zeker weer bij Picobello.

Charlotte
22 december 2020

Kwam snel, lekkere pizza. Niet te vet, knapperige korst en mooie verhouding ingrediënten.

Erik
21 december 2020

Brood en saus ontbraken. Geen frites maar gebakken aardappels. Best lekker, maar ik wil graag wel weten wat ik bestel.

steven
19 december 2020
Sanne
15 december 2020
Anoniem
14 december 2020

Snel en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Matthias
7 december 2020

Ingrediënt vergeten toe te voegen op de pizza waar ik wel voor betaald ik.

M. Zwaneveld
6 december 2020

Heb bijna een uur moeten wachten. Eten was goed. Ik had falafel schotel speciaal, maar de aubergine ontbrak. Wel 1 extra drankje er bij gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tv
6 december 2020

Prima allemaal, lekker, accuraat alleen jammer van die standaard cola bestelling, hele bestelling opnieuw ingeven

Josefien
1 december 2020

Prima pizza’s!

Dina
30 november 2020

Heerlijke pizza met een knapperige dunne bodem!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lukas
28 november 2020
Kaspers
28 november 2020

Wim beter van jullie gewend slechte pizza/bedekt

Noora Al Rubaiy
26 november 2020
Noora
24 november 2020
Atsje
21 november 2020

Pizza niet heel warm, moest deels in de oven. Smaak was goed!

Elly
21 november 2020
Tessa
20 november 2020
Kdkwnwbdb
19 november 2020

Wel drankje naar keuze maar een ingrediënt vergeten

Fatima AR
17 november 2020

Eten was super snel bezorgd door een ontzettend lieve bezorger! We hebben genoten van de pizza’s en we zullen zeker vaker gaan bestellen. Top!!

Td
16 november 2020

Goeie pizza's

Maud
15 november 2020

Heerlijke en goedkope pizza’s. Super dat er ook lekkere vegan varianten zijn! En nog een gratis cola erbij :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emil
15 november 2020

Heerlijke pizza en super snrl

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elso Kwak
13 november 2020

Pizza kwam een uur na bestelling afgekoeld aan. Die moet dus eerst opwarmen in mijn oven. Matig belegde pizza.

j.stam
13 november 2020

te droog alles niet lekker

Atsje
12 november 2020

Spaghetti was heerlijk maar wel heel veel saus

EE
8 november 2020

Fafalel menu was super lekker en uitgebreid. Thanks!

Atsje
7 november 2020

een heerlijke lasagne; zelfs met een salade en broodjes

Jeanine
6 november 2020
Haan
6 november 2020

Pizza’s 🍕

Bodyart
4 november 2020

Eerste keer was de pizza keurig op tijd.

Sterre
2 november 2020

Als ik meer dan 5 kon geven zou ik dat doen, pizza was er binnen 15/20 minuten en is heerlijk

E.
31 oktober 2020

Altijd goeie pizza's

De valk
24 oktober 2020

Na een foutbestelling werd deze keurig nageleverd .vriendelijke bezorgers en het was heerlijk !

Richard
12 oktober 2020
mellema
8 oktober 2020

Goeie pizza en extra cola :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sarah
3 oktober 2020

De bodem was niet lekker, alsof hij te lang in de oven had gezeten om warm te blijven

Tini
2 oktober 2020

De piza was lekker en de bezorging prima.

John
1 oktober 2020

Snel geleverd, goed heet, goed belegd, goed van smaak en een uitstekende bodem.

Elso Kwak
25 september 2020

Pizza was niet warm. Lange bezorgtijd.

Jansen
23 september 2020

pizza bodem was aangebrand

Elso Kwak
7 september 2020

De pizza was heel lekker. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
22 augustus 2020

Heerlijke pizza, snel, vriendelijke bezorger, extra blikje drinken. Conclusie: Top!

Dineke
21 augustus 2020

Heerlijke pizza en broodje falafel

Kaspers
21 augustus 2020

Picobello

Laura
17 augustus 2020

Wij hadden schotels besteld waar ook broodjes bij zouden zitten. Deze werden echter niet meegeleverd. Tevens was het jammer dat bij de kapsalon geen knoflooksaus zat. Verder smaakte het eten wel erg goed en werd het volgens de afgesporken tijd bezorgd!

Elso Kwak
16 augustus 2020

De pizza was LEKKER!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico
15 augustus 2020

Lekkere pizza! Krokante korst, niet te dik en goed belegd. We gaan zeker nog een keer bestellen!

E. Oliveiro
11 augustus 2020

Beste broodje falafel van Stad!

E. Oliveiro
11 augustus 2020

Pizza’s waren heerlijk, goede bodem en goed belegd. Ook bezorging was vriendelijk en op tijd.

Kaspers
10 augustus 2020

Picobelle de maan zegt ge genoeg 100%

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
29 juli 2020

Over de pizza's van Picobello kan ik kort zijn: De prijs/kwaliteit is meer dan geweldig.

Atsje
27 juli 2020
Tjarda
22 juli 2020

Viel deze keer erg tegen, niet wat ik van Picobello gewend ben. Op pizza Napolitana zaten zoveel olijven, dat je niks anders meer proefde.

Elisa Bakker
11 juli 2020
Jelle
9 juli 2020

Topzaak!

Ruben
4 juli 2020

Was weer erg lekker!

Kim
28 juni 2020

Heerlijke pizza’s en warm bij bezorging

Petra
9 juni 2020
Seinen
1 juni 2020

Was lekkere pizza. Wel errug zout, maar dat kwam misschien omdat het n vispizza was... verder prima. We hebben er n uur op moeten wachten, dat was wel erg lang als je trek hebt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
29 mei 2020

Pizzabodem was zeer matig, toppings wel ok. Bezorgtijd een uur! Te lang wat ons betreft...

Janneke
24 mei 2020

Lekkere pizza's, niet zo zout als de meeste afhaal/bezorgpizza's. Knapperige dunne bodem.

Jeanine
19 mei 2020

Pizza Gorgonzola echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marnick
18 mei 2020

Lekker en snel bezorgd!

Richard
17 mei 2020

Altijd goede ervaring maar kon kiezen bij bezorging zo snel mogelijk of 3 kwartier later. Gekozen voor zo snel mogelijk en de pizza kwam een uur en 20 minuten later. Dat is bijna 2 x langer als 3 kwartier later. Had in ieder geval verwacht dat hij binnen 3 kwartier bezorgd zou worden. Verder altijd lekkere pizza

Kobusdrost
11 mei 2020

Zeer tevreden goede pizza lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
5 mei 2020
H.Mulder
16 maart 2020

Lekker. Goed gevuld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlies
10 maart 2020

De pizza’s waren en snel bezorgd en waren beide bovendien heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Roeland
3 maart 2020

De pizza was heerlijk ondanks dat deze niet meer warm was omdat de bezorger de verkeerde kant op gereden was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bodyart
23 februari 2020

Ze worden beter, want deze keer slech 45 minuten gewacht

Jan Roeland
21 februari 2020

Goed en lekker als vanouds. Redelijk snel bezorgd ondanks de harde regen.

KR
11 februari 2020

Helaas spaghetti in plaats van penne bij de pasta Bolognese...

Rosa
8 februari 2020

Altijd top! En snelle en vriendeljjke bezorging

Anita
28 januari 2020

De pizza had te kort in de oven gezeten veder was e bezorging erg snel en vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
22 januari 2020

Zoals altijd heerlijk eten. De bezorging deed er iets langer over dan gepland, zou fijn zijn om daar een berichtje over te ontvangen. Verder helemaal tevreden!

John
21 januari 2020

De 3 pizza's waren goed belegd (complimenten voor de frutti di mare speciale!), maar er zat kraak noch smaak aan. Waarom niet even wat oregano, peper en zout erover? Zou heel wat uitmaken. Ondanks de vrij snelle bezorging waren de pizza's lauw, dus moesten nog opwarmen in de oven.

Lekker man
20 januari 2020

Lekkere pizza gek, flinterdun, je kan je zelf er bijna mee snijden zo dun.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

dre
19 januari 2020

Lekkere pizza's, Alleen was de bezorger 20 minuten te laat (1,5 uur van tevoren besteld). En waren de extra's op de pizza garnalen ipv gorgonzola. Verder prima!

henk
17 januari 2020

Heerlijk gegeten van de pizza's, ze waren goed warm

Tom
16 januari 2020

Was erg lekker, ook nog eens snel geleverd👌🏻

Cherish
13 januari 2020
janneke
5 januari 2020

bezorging duurde lang waardoor de pizza niet meer heet was. Pizza's zijn verder goed van smaak en niet vet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

bodyart
5 januari 2020

Behalve, dat ik een uur moest wachten! (vorige keer was het zelfs 1 uur en 48 minuten!!!), kwam de pizza bijna koud aan! Miserabele bezorging...

Hans Klasema
22 december 2019

Pizza was bijna koud , op de pizza met ananas was extra turkse worst besteld en betaald, heb het niet kunnen vinden.

Rosa
20 december 2019

Super pizza’s, goed, vers en goede bezorging

Mike
13 december 2019
K. S.
25 november 2019

Altijd lekkere pizza's hier. Vriendelijk personeel.

Robert
23 november 2019

Altijd goeie kwaliteit en lekkere pizza's. Bestellen en betalen via eigen site gaat prima (dus niet via thuisbezorgd!). Dit keer waat laat in verband met drukte op vrijdagavond

Jaap-Jan
19 november 2019

4 heerlijke dunne crocante pizza 's goed belegd met smaak. Wij hadden met 6 personen iets over.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Josefien Durkstra
18 november 2019

Altijd heerlijk!! En snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

LM
1 november 2019

De pizza was heerlijk. Echter de pasta carbonara en lasagne gorgonzola waren van een stuk minder goede kwaliteit. Beiden misten smaak en de bij de lasagne zaten de bladen op elkaar geplakt en waren al in kleine stukjes gesneden en door de saus geroerd. Voor pizza's zeker een aanrader, maar pasta en lasagne waren dat voor ons, iig deze keer, zeker niet.

Maria
1 november 2019

Lekker, maar wel een erg dunne bodem

Emrah Yurtmaz
28 oktober 2019
Westera
27 oktober 2019

Heerlijke pizza,en nog prima op temperatuur bezorgd.

Julia
2 oktober 2019
Patrick Kobes
29 september 2019

De pizza was goed maar de bezorging duurde meer dan 1 uur lang!!!

Holman
21 september 2019

Lekkere Pizza, heerlijke dunne krokante bodem, snel bezorgd en was nog goed warm. Zou misschien iets minder zout kunnen

Marga
18 september 2019
Marga
8 september 2019
Hellinga
6 september 2019

De Lasagne was niet voldoende warm

Eduard B
2 september 2019

Al sinds jaar en dag de beste quattro staggioni van de stad !, perfecte dunne bodem ook. 5*****

Rob
24 augustus 2019

De laatste 2 keer dat ik hier een pizza bestelde kwamen ze pas na 3 kwartier. Lauw en taai.

De Weerdt
17 augustus 2019

Pizza was eerlijk gezegd niet lekker,zat geen smaak aan

Pizza
8 augustus 2019

Super pizza’s. Wel jammer dat er een verkeerde pizza bij zat. Die was ook lekker maar niet die we besteld hadden.

Mary
13 juli 2019
Brilstra
10 juli 2019

Pas na 1,5 uur en een keer bellen werden de pizza's bezorgd.

Merel
10 juli 2019

Beste pizza's van Groningen en super lief personeel!

Medan
7 juli 2019

Lekkere pizza's, te lang gewacht.

Marloes
22 juni 2019
klaas
6 juni 2019

de bezorger wist niet dat ik mijn bestelling al via de website betaald had, verder als altijd prima pizza

bruining
31 mei 2019
Hans Neef
27 mei 2019

Pizza was online duurder dan in de zaak zelf. Daarnaast had ik een pizza met extra pepers besteld, maar zat het er niet op. Pizza bodem is knapperig maar zeer smaakloos

Nina
26 mei 2019
Ineke
25 mei 2019
Niek
1 mei 2019
klaas
29 april 2019

snel en smakelijk prima

Elso Kwak
18 april 2019

Deze pizzabakker schijn er het sadistische genoegen in te scheppen mijn pizza zo scherp mogelijk te maken. Ik ben heus wel wat gewend met Thais eten maar dit slaat alles. Hij brandt me de bek uit! Wat wilt U hier mee bereiken? Ik had niet gevraagd om extra pikant, had niets aangekruist. Bovendien was de onderkant van de pizza zwart geblakerd. Mij bent U in ieder geval DEFINITIEF kwijt als klant.

Heleen
15 april 2019

Jammer dat jullie nooit de bezorgdetails in het opmerkingenveld aan de bezorger doorgeven. Daardoor moet hij extra lang zoeken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

PS
1 maart 2019

Zoals altijd veel te lang gewacht. De wachttijden zijn stelselmatig veel te lang met de smoes dat zij het te druk hebben. Als je op tijd wilt eten, moet je elders bestellen.

yvonne
17 februari 2019

Heerlijke pizza's! Zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stadt
10 februari 2019

helaas ging er iets fout en hebben we 1 uur en 3 kwartier op de bestelling moeten wachten. Ook na telefonisch contact van onze zijde duurde het nog langer (half uur ipv max 15 min) dan we hadden afgesproken. het was fijn geweest als Picobello zelf telefonisch contact had opgenomen om te zeggen dat er iets mis was gegaan, of een klein gebaar naar ons had gemaakt als excuus voor de vertraging. Maar het eten was wel erg lekker.

Francisco
10 februari 2019

I did not receive the pizza!!! It was horrible, we were super hungry waiting for more than two hours, then we have to order somewhere else. The pizza never arrived, we called and they did not care.

Ilona
9 februari 2019

Geweldig lekker!! Heerlijk krokante, dunne bodem en korst. Nu nog bezorgen in Hoogkerk ;)

Bob
21 januari 2019

Snel bezorgd en uitstekend van temperatuur, heerlijke pizza's Tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
13 januari 2019

Vriendelijk personeel en lekkere pizza! Precies zoals ik van ze gewend ben. Van mij krijgt PICOBELLO een dikke 10!

Mary
12 januari 2019
R. Vleeshouwer
10 januari 2019

De pizza’s van Piccolini zijn altijd van goede kwaliteit, redelijk snel bezorgd en meestal nog goed warm. De service en klantvriendelijkheid is uitstekend: bij de laatste bezorging liet ik de pizza vallen in de deuropening en binnen no-time werd een nieuwe afgeleverd. Grote klasse!

Sylvia
8 januari 2019

Vond de pizza's lekker alleen jammer van de magere belegging.

Addy Scheele
31 december 2019
Elso Kwak
25 december 2018

Na 1 uur en 40 minuten wachten kwam de pizza lauw aan. Die moest eerst in de oven om op te warmen.

Lycke
23 december 2018
Riki
23 december 2018

Echt een hele lekkere pizza, mocht alleen wel wat sneller bezorgd worden meer dan een uur gewacht

Woon vlakbij
1 december 2018

Heb 2x lamskoteleten besteld. 2x werd ik gebeld dat ze op waren. Mocht wat anders uitzoeken. Spareribs genomen waren redelijk niet bijzonder. De tweede keer gekozen voor een entrecote, deze was volledig doorgebakken en niet warm. Omdat de entrecote €1 duurder is SAN de koteletten moest ik dat verschil ook nog betalen. Slechte service, je hebt het product niet op voorraad voor een tweede keer dan laat je de klant maar extra betalen. Gaat niet om het geld maar om het feit dat jij als consument niet op een wordt gezet. Ben wel klaar met Piccibello, zal er niet gauw weer bestelllen!

Roos
29 november 2018

Snel warm en ze waren heerlijk!

Cynthia Sietsema
27 november 2018

Meer dan een uur gewacht, was het er eindelijk, was het echt niet lekker. Vlugkokende spaghetti (dus dik en papperig) en saus uit een pakje. Heb 3 happen gehad en toen weggezet. Heel erg zonde.

Anoniem
22 november 2018

Prima pizza’s, mocht wat meer kaas. Bezorgtijd iets langer dan verwacht.

Dirk
15 november 2018

Altijd heerlijk pizza!

Rick
29 oktober 2018

Bezorger kon het adres niet vinden en kwam uiteindelijk al scheldend aan met een koude pizza en hij weigerde zelfs om naar boven te komen, beetje jammer aangezien ik normaal altijd dik tevreden ben

Adij
17 september 2018

2x keer ruim een uur op de bestelling moeten wachten (laatste keer besteld om 20.45 u) , vind ik wel lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karel Costa
9 september 2018
Janine
13 augustus 2018

De pizza's kwamen pas na bijna twee uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elso Kwak
19 juli 2018

ik heb een uur moeten wachten

Marlies
1 juli 2018

De pizza's zijn altijd prima, maar de bezorging duurde dit keer 1 uur en 20 minuten... en dat was vandaag niet de eerste keer. Voor ons wel de laatste keer!

Mayella
26 juni 2018

Lekkere dunne italiaanse bodem, lekkere krokante korst en goede hoeveelheid toppings.

Westera
17 juni 2018

Prima,snelle bezorging,heerlijke pizza.

Hadji
15 juni 2018
Roos
6 mei 2018

Pizza"s waren lekker maar niet groot. Ze waren de knoflooksaus vergeten bij de shoarma pizza.

Pieter
13 april 2018

De pizza was heerlijk. Niet al te vet, en een dunne bodem en korst. De pizza ead helaas pas na een uur geleverd.

Jacqueline
8 april 2018

De kruidenboter was gesmolten. De pizza was zoals gewoonlijk heerlijk !!!

B Smit
18 maart 2018
De Vries
11 maart 2018

We hebben anderhalf uur op onze pizza gewacht. De bezorger kon ons huis niet vinden... na enkele telefoontjes kwam de manager met de pizza’s en welgemeende excuses. Hoewel ik het sneu vond voor de beste man was dit de tweede keer op rij dat de bestelling zo lang op zich liet wachten. De vorige keer had de bezorger een ongeluk gehad, kan gebeuren. De pizza’s waren van matige kwaliteit en niet wat we de afgelopen jaren gewend waren. Wij gaan op zoek naar een ander adres.

M Dekker
21 februari 2018
Loes
19 februari 2018

Zat dit keer veel minder beleg op dan andere keren dat ik een pizza bestelde

Anna
16 februari 2018

Snel bezorgd, pizza's zijn warm bij het bezorgen en rijkelijk belegd. En het belangrijkst: de bodem wordt niet hard bij afkoelen! Echt een hele goede pizzeria!

Sandra
11 februari 2018

Onze vaste pizzeria. Altijd lekker! Zeer tevreden. Leuke mensen :)

Elso Kwak
7 februari 2018

Idioot scherpe pizza Santa Lucia. Nooit weer!

Bob
5 februari 2018

Perfect op de juiste tijd geleverd en de temperatuur van de pizza's waren erg goed Kortom een tevreden klant, pizza's waren heerlijk

Daan
27 januari 2018

Snell bezorging Pizza aan de dunne kant en armetierig belegd. Resultaat na de pizza nog honger.

Pv
22 januari 2018

Heerlijk, dunne bodem en goed belegd

Ok
21 januari 2018

Snel en lekker

Klaas
20 januari 2018
Joppe
16 januari 2018

Goede pizza. Bezorging duurde wat lang, maar dan heb je wel wat. Lekker.

Geth
15 januari 2018

Prima kwaliteit - prijs verhouding en snelle bezorging.

Anna
12 januari 2018

Helaas was dit een grote teleurstelling. Bestelling bleek na een uur wachten helemaal niet te zijn doorgekomen. Toen deze uiteindelijk bezorgd werd, was er nog een deel van de bestelling vergeten. De pasta carbonara miste uien en de garnalencocktail was het raarste ooit. We kregen er wel gratig blikjes 7-up mee maar daar maak je wat mij betreft geen vrienden mee. Sorry, maar dit was het niet

F.Jansen
8 januari 2018
Westera
7 januari 2018

Uitstekend van smaak en vlotte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
3 januari 2018

Smaak was prima , alleen de pizza’s waren al wel erg afgekoeld, mede door het weer en omdat het vier hoog moest worden geleverd, misschien extra warmhoud dozen oid ? Verder pico Bello !

Amber
2 januari 2018

Duurde twee en een half uur voordat de pizza kwam. Pizza zelf was prima, service is waardeloos

A.J.
31 december 2017

Snelle bezorging. Goed van smaak. Goed belegt. Spaanse peper mag wel iets minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
18 december 2017

Pizza 2 uur te laat, de eigenaar toont totaal geen begrip, geen excuses voor de late levering, helemaal niks. Zeer jammer. Ieder geval 2 klanten kwijt hierdoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
3 december 2017

Heerlijke pizza met dunne bodem. Goed warm en op tijd bezorgd.

Frank
1 december 2017

Snel en lekker, maar de pizza was wel al behoorlijk afgekoeld.

Mark
28 november 2017

Altijd heel goede kwaliteit en service, ik vond 55min bezorgtijd echter wel erg lang dit keer. Zeker voor de zeer korte afstand. Even gebeld en excuses aangeboden en als reden enorme drukte gegeven. Toen was de pizza er 5min later. Al met al nog steeds een goede pizzeria die normaal wel snel is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Atsje
27 november 2017

Alles erg goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
27 november 2017

Het duurde een uur voor de pizza er was, maar hij was heerlijk en rijkelijk belegd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Merel
8 november 2017

De pizza zoals ik 'm het lekkerst vind: knapperig, dun, smaakvol en precies goed belegd! Ik ga nooit meer naar een andere pizzeria. (sommige mensen houden misschien van pizza met zo'n zachte dikke deeglaag, druipend van vet waar het beleg vanaf dondert zodra je de pizza naar je mond beweegt... dan moet je hier vooral niet bestellen)

Saskia
2 november 2017

Ik had een grote bestelling (voor 16personen) in verband met een training, dus ik snap dat dat best lasti organiseren is. Ik had half 6 als bezorgtijd gekozen, maar om 17.40 waren er nog geen pizza's. En de bestelling moest in 2 keer bezorgd worden waarbij het brood als laatste bezorgd werd. Helaas moest ik hierdoor de training anders indelen. Verder hebben de pizza's, lasagne en salades ons prima gesmaakt!.

Ga Klaassen
24 oktober 2017

Erg lekkere spareribs, gemarineerd en goed gaar.

Bodyart
18 oktober 2017

De kok lijkt wel verslaafd te zijn aan zwarte peper, die hij op vrijwel elke pizza in overmaat toepast, zodat alle pizzas tegenwoordig smaken alleen naar zwarte peper.

Castro
7 oktober 2017
Westera
30 september 2017

Al vele jaren klant bij Picobello,altijd uitstekend,zowel het menu als de bezorging..

M Dekker
29 september 2017

Lekkere pizza, snel bezorgd. Dit blijft mijn vaste pizza-adresje.

Marijke
10 september 2017

prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ina
9 september 2017

2 uur op mijn eten gewacht en was helaas nier te eten. Dus beoordeling is een dikke onvoldoende.